Web Analytics Made Easy - Statcounter

رتبه پنجم کنکور ریاضی و فنی با اشاره به اینکه در مدارس سمپاد درس می‌خوانده گفت: کتاب‌های کمک درسی نقش بسیار مهمی در موفقیتم داشت. - اخبار استانها -

پوریا غفوری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد  با اشاره به اینکه برای قبولی در کنکور روزانه به صورت میانگین چهار تا پنج ساعت و بعضی روزها شش ساعت در طول تابستان درس می‌خوانده اظهار داشت: در پاییز سال گذشته شش تا هفت ساعت و دو فصل زمستان و بهار هم 10 تا 11 ساعت به طور میانگین به خواندن درس اختصاص داشت که این تفاوت ساعات هم مربوط به زمان آموزش حضوری و غیرحضوری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی نقش خانواده در این موفقیت را بسیار بالا دانست و خاطرنشان کرد: اعضای خانواده به ویژه مادرم نقش بسیار مهمی در این موفقیت داشتند و حمایت و همراهی بسیار زیادی از سوی پدر و مادرم انجام می شد.

رتبه پنجم کنکور ریاضی و فنی با بیان اینکه در مدارس سمپاد مشغول به تحصیل بوده عنوان کرد: برای موفقیت در کنکور از کتاب‌های کمک درسی استفاده می کردم و این کتابها تاثیر بسیار زیادی در موفقیت من داشت.

رتبه نهم کنکور علوم انسانی: هیچ یک از کلاس‌های کنکور شرکت نکردم /کتاب‌های مورد نیاز را از کتابخانه تهیه کردم رتبه اول رشته انسانی کنکور 1401/ گاهی شش ساعت مطالعه بدون وقفه داشتم / شبانه‌روز 15 دقیقه در فضای مجازی بودم ‌روایت رتبه سوم کنکور تجربی از رمز موفقیتش در کنکور 1401/ برنامه‌ریزی دقیق داشتم/ به پزشکی علاقه دارم

غفوری عنوان کرد: تمام سوالات و تست هایی که برای کنکور نیاز داشتم در کتاب‌های کمک درسی بود و کتاب‌های درسی نکته خیلی خاصی برای موفقیت در کنکور نداشت.

وی تصریح کرد: به صورت حدودی هزینه ای که برای کتابهای کمک درسی در این ایام صورت گرفت حدود چهار تا پنج میلیون تومان بود.

انتهای پیام/781/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کتاب های کمک درسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۰۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان گفت: استان زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل رتبه اول کشوری را دارد.

علی اسماعیلی امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) در نشست خبری به مناسبت روز معلم با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار همکار در حوزه تعلیم و تربیت آموزش‌وپرورش استان زنجان فعال هستند، اظهار کرد: در سال‌تحصیلی جاری بیش از ۲۲۷ هزار دانش‌آموز از پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم در استان زنجان مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه وقتی به معلمان به عنوان یک گروه مرجع نگاه شود به جایگاه تعلیم و تربیت نیز احترام گذاشته می‌شود، افزود: معلمان مسئولیت خطیر و سنگین انسان‌سازی را برعهده دارند و دانش‌آموزان به مثابه امانت در نزد آنان هستند.

او با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را اداره نوسازی در استان تحویل داده است که آمار بی‌سابقه‌ای طی سالیان متمادی است، ادامه داد: برخی مدارس قدیمی و نیازمند به تخریب و بازسازی در استان وجود دارد که این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالی‌که در سال‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینه‌سازی فضای آنها اختصاص یافت اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.

اسماعیلی با اشاره به جذب ۱۴۰ نفر در رشته‌های فنی و حرفه‌ای برای سال‌جاری، ابراز کرد: با قانون رتبه‌بندی تعداد مقاضیان برای ورود به آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های دیگر افزایش یافته است. در این راستا ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه ثبت کرده‌اند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی موارد بررسی می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه هم اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر در استان وجود ندارد، تاکید کرد: هیچ مدرسه‌ای را به حال خود رها نکرده‌ایم و ۸ ملک شهری برای مولدسازی در قالب تهاتر و فروش و ‌... معرفی شده و منتظر ابلاغ از طرف تهران هستیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان با بیان اینکه تعداد ورودی و خروجی نیروهای آموزش‌وپرورش به طور مدوام در حال تغییر است، افزود: امسال ردیف اختصاص داده برای استان زنجان مطابق خروج و بازنشستگی و احصای نیاز ۱۴۰۰ نفر است که از این تعداد اصولا ۷۶ درصد ردیف‌ها پر می‌شود.

اسماعیلی با بیان اینکه در اوایل سال ورود مدارس شبانه‌روزی ۷۰ درصدی شهری و ۳۰ درصد روستایی بود، تصریح کرد: اینجا مسئله عدالت آموزشی مطرح است، امسال در نظر داریم ۶۰ درصد دانش‌آموزان مدارس نمونه دولتی شبانه‌روزی از قشر روستایی باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • ماز مارکت؛ بهترین سایت برای خرید کتاب کمک درسی
  • «با چرا شروع کنید» تا موفق شوید
  • سفری به دنیای توپولوژی
  • ماجرای جنجالی اهانت به امام خمینی (ره) در کتاب درسی هند؟
  • پاسخ بامزه یک دانش‌آموز به تمرین کتاب درسی
  • اهانت به امام خمینی(ره) در کتاب درسی هند؟
  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟