Web Analytics Made Easy - Statcounter

رتبه سوم کنکور رشته ریاضی و رشته زبان گفت: روزی ۱۰ ساعت درس خواندم که البته در این مدت از کلاس و موسسات کنکور استفاده نکردم. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از  اراک ، روز کنکور یکی از پر استرس‌ترین روزهای یک دانشآموز است، در این روز فرد باید با هزاران نفر که آنها را ندیده و نمی‌شناسد رقابت کند و در این رقابت برنده واقعی کسی است که تمام تلاش خود را به کار گرفته و قدر لحظه لحظه زمانی را که در اختیار داشته دانسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

راه موفقیت هیچ‌گاه هموار نیست و همیشه سختی‌های راه و فراز و نشیب‌ها مانعی برای رسیدن به هدف و موفقیت هستند، کنکور برای سنجیدن میزان دانش ما برای ورود به دانشگاه است و تنها چیزی که در این راه به ما کمک می کند اراده قوی، همت و پشتکار بالاست.

سازمان سنجش آموزش کشور اسامی 10 نفر اول آزمون سراسری 1401 در گروه‌های آزمایشی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی، علوم انسانی و پنج نفر اول در گروه‌های هنر و زبان‌های خارجی را منتشر کرد.

نتایج نهایی کنکور اوایل شهریور اعلام می‌شود/ آغاز انتخاب رشته داوطلبان‌ از 17 مردادنتایج اولیه کنکور امشب اعلام می‌شود/ اعلام آخرین تغییرات کنکور 1402 و زمان ثبت‌نام"مصوبه جدید کنکوری" حق دانش‌آموزان مدارس عادی را پایمال می‌کند!

علیرضا ملک حسینی دانش آموز دبیرستان علامه حلی ناحیه 2 اراک، رتبه سوم کنکور سراسری 1401 را  در  2 گروه ریاضی و زبان کسب کرد.

 حسینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به وضعیت درس خواندن خود اظهار داشت: برای رسیدن به موفقیت تلاش زیادی کردم به طوری که روزی حدود 10 ساعت درس خواندم و به صورت مستمر تمام سرفصل‌های آموزشی را برای کنکور مطالعه کردم.

وی افزود: در کنار مطالعه کتب درسی که داشتم و به تبع آن، کتاب‌های کمک درسی زیادی برای مطالعه داشتم اما در این مدت از کلاس‌ها و موسسات کنکور استفاده نکردم.

حسینی تصریح کرد: با توجه به اینکه نخبه‌ها مهاجرت می‎‌کنند باید حمایت شوند تا مهاجرت نکنند. امیدوارم مسئولان برای حمایت از نخبگان اقدام خوبی داشته باشند.

انتهای پیام/711/ن

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۴۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه تولیدات خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی در سنندج برپا شد

هاشم ناظمی جلال در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نمایشگاه تولیدات کارگاه‌های خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی استان در قالب ۹۵ غرفه به مدت سه روز در معرض دید قرار گرفت.

وی افزود: این نمایشگاه سومین نمایشگاهی است که در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی سنندج به همت دانش‌آموزان کردستانی برپا شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان برپایی نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه روزی را نوید دهنده گام نهادن در مسیر پیشرفت و مهارت آموزی دانش آموزان استان دانست و بیان کرد: ضرورت دارد هر دانش‌آموز در طول دوران تحصیل یک مهارت منجر به تولید را یاد بگیرد.

ناظمی جلال با تاکید بر سرعت بخشیدن به مهارت آموزی و ترویج این فرهنگ اظهار داشت: مدارس شبانه‌روزی علاوه بر شأن مدرسه بودن، محل زندگی نیز هست لذا باید این تلفیق منجر به افزایش مهارت‌های اجتماعی دانش آموزان گردد.

وی با بیان اینکه توجه به فرهنگ، علوم محاسباتی و مهارت آموزی سه اولویت اصلی نظام آموزشی است، گفت: باید به اولویت‌های اساسی تعلیم و تربیت توجه ویژه‌ای شود.

ناظمی‌جلال با اشاره به برنامه نمایشگاه خوداتکایی مدارس شبانه روزی و نیز گردهمایی مدیران مدارس شبانه روزی ۱۰ استان کشور در شهر سنندج گفت: این دو برنامه نشان از یک تلاش جمعی و اعتماد مجموعه وزارت به آموزش و پرورش استان دارد؛ که خوشبختانه در طلیعه آن همه امور محوله به خوبی در حال انجام است.

ناظمی جلال در این آئین ضمن تقدیر از زحمات عوامل اجرایی برپایی این نمایشگاه، از رشد تعداد غرفه‌های این نمایشگاه در مقایسه با سال گذشته خبر داد و گفت: در سومین نمایشگاه تولیدات کارگاه‌های خوداتکایی مدارس شبانه روزی استان، ۹۱ غرفه از مناطق ۱۶ گانه آموزش و پرورش محصولات خود را در معرض دید عموم مردم قرار داده‌اند.

وی به وجود چهار غرفه تخصصی از جمله غرفه تولیدات دانش آموزان مدارس استثنایی، غرفه مشاوره تحصیلی و دو غرفه هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال نیز پرداخت و در این خصوص گفت: برپایی این غرفه‌ها نشان از رشد دانش‌آموزان در زمینه علوم جدید است.

کد خبر 6092005

دیگر خبرها

  • سفری به دنیای توپولوژی
  • جانمایی نامناسب مدارس در گرگان مشکل ساز شده است
  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • چند دانش‌آموز سیل زده از کنکور سراسری جا ماندند؟
  • نمایشگاه تولیدات خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی در سنندج برپا شد
  • علل موفقیت در فتح خرمشهر از زبان سرهنگ عراقی + ویدیو
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • کلاس‌های پیام نور امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد